Välkommen till Tuppens förskola - framtidens förskola i Centrala Norrköping. Tuppens förskola startade 2012 i nya härliga lokaler med en specialdesignad gård, eget kök och matsal.

Sidor

måndag 23 november 2015

Röda fjädern v.48

Förra veckan var vi och lämnade våra lyktor på Tyska torget och oj, va fint det blev när alla lyktor lyste tillsammans på fredagskvällen.
Den här veckan fortsätter vi med skapande i ateljén. Barnen kommer erbjudas att skapa med olika tekniker och material och kanske blir resultaten vackra, glittriga skapelser att dekorera med i vintermörkret.

Barnen har även visat stort intresse för att röra sig till musik och för att gå balansgång på sandlådekanterna ute. Denna vecka kommer vi därför erbjuda aktiviteter i rörelseverkstäderna, såsom miniröris och balansbana. Med dessa aktiviteter vill vi ge barnen möjlighet att både utveckla sina motoriska förmågor och att uttrycka sig genom dans och rörelser med hela kroppen.

Som vi berättat i brev tidigare kommer hela Tuppen ha julmys den 11:e december kl. 15-16. Vi träffas då på gården och umgås och sjunger några sånger tillsammans. Barnen har redan börjat träna :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar