Välkommen till Tuppens förskola - framtidens förskola i Centrala Norrköping. Tuppens förskola startade 2012 i nya härliga lokaler med en specialdesignad gård, eget kök och matsal.

Sidor

fredag 9 december 2016

Röda fjädern - vecka 49

"När nätterna blir långa och kölden sätter in..." Jo då, nu sjunger vi Lucia-sånger för fullt. Nästa vecka sjunger vi ju inför publik!

Förra veckan skrev vi om att vi varit i Strömparken och tittat på ljusinstallationer från Light Festival i dagsljus. Installationerna är inte lika ståtliga avstängda i dagsljus som de är när de lyser i mörker. Så en eftermiddag tog vi de barn som var kvar och gick med dem till parken för att titta på ljusinstallationerna i sin fulla prakt. Mest fascinerande tyckte nog barnen att det var med alla färger och lampor som lös när de sprang i cirkeln innanför fåglarna.


Det var intressant att titta på installationen som hängde över Strömmen, och försöka se vad det var för figurer som cirkulerade ovanför vattnet. En observation var att de hängde i en lyftkran så att de inte skulle trilla ner.


I det mystiska färgdjupet som låg och guppade i vattnet såg barnen olika färger. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar