Välkommen till Tuppens förskola - framtidens förskola i Centrala Norrköping. Tuppens förskola startade 2012 i nya härliga lokaler med en specialdesignad gård, eget kök och matsal.

Sidor

fredag 13 januari 2017

Röda fjädern - Ny termin

Nu har en ny termin börjat här på Tuppen, vi hälsar alla gamla barn välkomna tillbaka och de nya barnen välkomna till Tuppen. Vi har startat upp med några inskolningar och kommer starta upp våra smågrupper under veckan som kommer.

Skapande med hjälp av penslar, färg, träskivor och barnens fantasi ute i hallen på Röda fjädern. Här ska barnens egna kreativitet få utlopp och skapa vidare inspiration - skivorna får stå kvar, fortsätta målas på och målas över så länge intresset finns!


Idag, fredag, dansades julen ut! Med gemensam ringdans runt granen, sång och raket flög julen iväg för den här gången.

Ännu en påminnelse och vädjan:
Vi dras fortfarande med envisa magsjukor här på fjädern, tre nya fall denna vecka! Vi måste få bukt på smittspridningen; vi gör vårt bästa med hygienrutiner här men vi behöver hjälpas åt! Vänligen ha förståelse för att vi ringer hem vid minsta symtom och respektera inkubationstiden på 48 t efter sista symtom. Det blir kostsamt både för alla drabbade att vara hemma från arbetet mycket!

Veckan framåt:
Måndag reflektion 9-10.45, barnen delas upp och leker på de olika fjädrarna.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar