Välkommen till Tuppens förskola - framtidens förskola i Centrala Norrköping. Tuppens förskola startade 2012 i nya härliga lokaler med en specialdesignad gård, eget kök och matsal.

Sidor

fredag 27 januari 2017

Röda fjädern v. 4

Hip hip hurra! För det har varit Tuppens födelsedag igår! Förskolans födelsedag firades med alla barnen tillsammans. Till denna högtid bjöds barnen på frukt, de fick titta på film och sjöng. Det var en mysig stund tillsammans.Utflykter är alltid spännande för barnen. Denna vecka fick en del av barnen följa med till biblioteket för att lämna tillbaka gamla låneböcker och låna nya. Väl tillbaka på förskolan tyckte barnen att det var spännande att titta igenom och bekanta sig med de nya låneböckerna.
I ateljén har barnen fått måla, och de har utmanats i att använda redskap till målandet som de tidigare inte har använt. Som bilderna visar fick barnen måla med hjälp av en kula som de med hjälp av en kartong fick att rulla över pappret och färgen. En del barn provade också att hålla i kulan och på så vis måla med den, eller att dutta med den. 
Nästa vecka:
- på måndag har vi planering. Vi fortsätter med inskolningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar