Välkommen till Tuppens förskola - framtidens förskola i Centrala Norrköping. Tuppens förskola startade 2012 i nya härliga lokaler med en specialdesignad gård, eget kök och matsal.

Sidor

måndag 20 november 2017

Röda fjädern v. 47

I helgen som var firades Barnkonventionens dag på Holmentorget. Ni kanske var förbi och såg de fina lyktorna som barnen gjort? På Röda fjädern målade vi självklart våra lyktor röda. I tisdags hade vi eget firande på Tuppens förskola med ett gemensamt disko för alla fjädrarna. Det var många barn som kom i maskeradddräkter, och det var allt från katter till superhjältar och allt däremellan. 


Det kom snö i veckan, och på Spårvagnen passade vi på att ta en promenad till Tuppenparken för att leka. Vi har också haft sångsamlingar och arbetat för att lyfta fram vår processvägg. Kika gärna in och ta en titt på vad vi håller på med. 

Ute på gården har det samlats ihop gamla löv och gjorts fint. Barnen har tyckt att lövblåsarna och traktorn som vi ibland kunnat sen har varit intressanta. De har följt arbetet både ute på gården och inifrån genom fönstren. Och jag vill tacka så mycket för tiden på Tuppen tillsammans med era barn och er föräldrar! Idag är min sista dag här; det känns vemodigt att inte träffa era goa och mysiga barn mer! Kramar från Lotta

Nästa vecka:
- på måndag förmiddag har vi planering, och barnen kommer att vara på någon av de andra fjädrarn
- på måndag är det samråd kl. 16-17

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar