Välkommen till Tuppens förskola - framtidens förskola i Centrala Norrköping. Tuppens förskola startade 2012 i nya härliga lokaler med en specialdesignad gård, eget kök och matsal.

Sidor

fredag 8 december 2017

Röda fjädern v. 49

Nu förbered vi för fullt inför nästa veckas Julmys (hoppas ingen har missat att vi på tisdag nästa vecka samlas kl. 15 på gården för Julmys). 

Inne på Spårvagnen har vi sjungit mycket på julsånger, och barnen pratar mycket om tomten. Det är spännande nu när det är juletider; bara snön som saknas. Vi har varit ute på gården, ritat i ateljen och förberett lite dekorationer till Julmyset. Inne på avdelningen har vi fått tillskott av en aktivitetstavla med bland annat olika typer av lås och handtag. Det tycker barnen är spännande, och de utforskar tavlan för fullt. Många av barnen har visat intresse för vardagsteknik, t ex dörrar, och aktivitetstavlan är ett sätt att ge barnen möjlighet att utforska detta mer.  Nästa vecka:
- måndag förmiddag har vi planering, och barnen kommer då att vara på någon av de andra fjädrarna. 
- tisdag förmiddag kommer vi att åka på studiebesök till ambulansstationen vid Vrinnevi. Vi går från förskolan kl. 8.30 för att hinna. Om du lämnar ditt barn 8.30 eller senare är ni välkomna att lämna tidigare så att barnet kan följa med, annars får de barn som kommer senare vara kvar på en annan fjäder.
- tisdag eftermiddag, kl. 15-16, är det Julmys på stora gården. Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar