Välkommen till Tuppens förskola - framtidens förskola i Centrala Norrköping. Tuppens förskola startade 2012 i nya härliga lokaler med en specialdesignad gård, eget kök och matsal.

Sidor

fredag 16 februari 2018

V.7 gröna fjädern

Vi har börjat ett nytt projekt den här veckan. Många av barnen har visat intresse för sagor och specifikt Bockarna bruse. Vi har därför börjar arbeta med Bockarna bruse i våra smågrupper. De har fått lyssna på sagan, både med konkret material och flanosaga samt berättat sagan för varandra. Vi har även sjungit "bockarna bruse sången".  Målen med vårt projektarbete är att barnen får möjlighet att utveckla sin skapande förmåga och sin förmåga att förmedla upplevelser, tankar och erfarenheter i många uttrycksformer som lek, bild, rörelse,sång och musik,dans och drama. De ska även få möjlighet att utveckla sin förståelse för rum,form,läge och mängder,antal och ordning. 


Vill ni veta mer om vårt pedagogiska uppdrag kan ni läsa i läroplanen för förskolan, den finns tillgänglig i hallen och även på internet. Den här veckan har vi även gjort alla-hjärtansdag pyssel samt varit på biblioteket och lånat nya spännande böcker. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar