Välkommen till Tuppens förskola - framtidens förskola i Centrala Norrköping. Tuppens förskola startade 2012 i nya härliga lokaler med en specialdesignad gård, eget kök och matsal.

Sidor

fredag 20 januari 2023

Blåa fjädern v 3

 Hej alla vårdnadshavare!

Vårterminen är i gång och vi har börjat också lite smått med vårt projektarbete. Denna vecka och nästa veckan ska vi försöka samla in alla barns bilder framför deras hus och klistra in på husen så att dem kan ta hem deras hus. Med detta vi avslutar vår projekt "min familj" och vi ska påbörja något nytt utifrån barnens intresse. Under veckan vi har haft olika aktivitetsstationer på avdelningen där barnen fick välja vad de ville göra under dagen. 






Vi har lekt rollekar, barnen har visat mycket intresse att bygga tågbanor och kojor, byggen med olika material, dansat mini röris, degat, spelat spel, byggt lego osv. 

Vi vill informera er också att det är väldigt viktigt att ni är noga med era tider vid lämning och hämtning samt att ni registrera frånvaro i appen. Det är väldigt viktigt också att ni märker era barns kläder för att det underlättar för oss att sortera och lämna på deras hyllor. Kolla gärna på barnens hyllor också om det finns extrakläder för byte för att det händer olyckor samt att vi går ut varje dag på gården och det är många blöta strumpor och byxor.

Och till sist vi vill påminna er att det är studiedag på måndag 23/1 så förskolan är stängd!

Trevlig helg önskar vi på blåa fjädern!




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar