Välkommen till Tuppens förskola - framtidens förskola i Centrala Norrköping. Tuppens förskola startade 2012 i nya härliga lokaler med en specialdesignad gård, eget kök och matsal.

Sidor

fredag 10 februari 2023

Gula fjädern v 6

Det har vart många intressanta veckor där processarbetet har tagit fart. Barnen har i grupperna både påbörjat och avslutat olika uppdrag till toaletterna. Trygghetsarbetet med att skapa mer trevliga och inbjudande miljö även på toaletten är i full fart. I grupp ett har uppdrag påbörjats och vissa även avslutats och barnens kreationer börjar ta plats. I nästa vecka kommer vi att ha ett avstämningsmöte för att se vart vi är och hur vi går framåt. Vi kommer att lyfta trygghetsvandringen igen för att se om vi missat något på vägen. 

 En tigertoalett

Tigerhuvud

 En tigerlampa

I grupp två har barnen presenterat alla sina idéer för varandra. Barnen presenterade olika djur, blommor och växter. I nästa vecka kommer vi att ha förberett inspirationsbilder och målarbilder som barnen ska få skapa med till toaletten. 
 Några av barnens idéer

Vi får hjälp av hajen

Vi har utöver projektarbetet arbetat med olika aktiviteter. 

Vi tar hjälp av digital teknik för att utmana och inspirera oss. 

 
Bygg- och konstruktion 

Ett material man både kan skapa och måla med.

Vi har fått in en gren av ormhassel som skapar en mer naturkänsla i ateljén. När vi hände upp grenen tappade vi lite grenar som barnen ville ta med ut och plantera.

Trevlig helg önskar Gula fjädern 💛




















 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar